PROGRAMA ELECTORAL

el
nostre
programa

Encara tenim feina per endavant i tenim clares les nostres prioritats

el
nostre
programa

Encara tenim feina per endavant i tenim clares les nostres prioritats

millorar el
servei de neteja

Seguir millorant els nivells de neteja que tots desitgem. Terrassa ha millorat molt en neteja, però seguirem invertint en aquest servei per aconseguir una ciutat més neta.

millorar LA
SEGURETAT

Seguir augmentant la plantilla de la Policia Municipal per millorar-ne la seguretat. Terrassa té un índex delictiu per sota de la mitjana catalana, i per això seguirem invertint en augmentar la plantilla de la Policia Municipal i fer-la més pròxima i moderna.

MÉS ZONES
VERDES

La Revolució Verda de Terrassa passa per tenir una ciutat més sostenible i més amable, amb més zones verdes, com el Parc de la República que ja està en marxa, i amb més espais naturals a desenes de cruïlles de la ciutat.

TERRASSA
ZONA 2

Seguir insistint a la Generalitat per aconseguir que Terrassa sigui zona 2 i acompleixi amb altres temes pendents.

NECESSITATS DELS BARRIS

Els barris conformen l’eix vital i ciutadà de Terrassa. Per això seguirem apostant per fer-los més protagonistes del dia a dia de la ciutat, per dotar-los de més serveis i per seguir trencant barreres físiques i mentals.

ACCESSIBILITAT

Fer els nostres carrers més accessibles, més verds i millorar-ne l’accessibilitat. Hem apostat, i ho seguirem fent, per una ciutat cada dia més inclusiva i més accessible, ja sigui amb menys barreres físiques, però també amb menys barreres cognitives, sensorials, culturals o aquelles basades en els prejudicis. 

participa per terrassa