Seleccionar página

L’Alcalde de Terrassa ha signat un decret per reorganitzar el cartipàs municipal amb l’objectiu de millorar l’eficiència de l’acció de govern, aprofitar l’expertesa i potencialitats dels membres del govern i, especialment, encarar una situació de futur incerta i amb unes noves prioritats a causa de la crisi sanitària.

 

Amb la nova organització interna, Núria Marín passarà a ser la tinenta d’Alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat i Isaac Albert, de l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert. Mònica Polo assumeix els serveis de Capacitats Diverses i Accessibilitat; Rosa Boladeras estarà al capdavant de la Societat Municipal de Comunicació i Niki Ramírez incorpora en les seves funcions el servei de Relacions internacionals.

 

Pel que fa a la reordenació de les persones de referència als districtes, Pep Forn serà eñ regidor del Districte 1, continuant Rosa Boladeras en la presidència; Núria Marín assumeix el Districte 2 i Miguel Ángel Moreno el 7, amb Josefina Merino en la presidència.

 

“Alguns canvis per a un nou rumb que encarem amb molta il·lusió i convençuts que farem més efectiva la nostra acció de govern en aquests moments tan complicats”, ha explicat Jordi Ballart.

La creatividad es contagiosa, pásalo.

Albert Einstein

Ens pots trobar a :

Carrer Galileu 208

08224 Terrassa

+34 660 09 65 30 

info@totperterrassa.cat

Formulari de contacte

Política de Privacitat